13.6 C
Judeţul Teleorman
19 mai, 2024

Accident grav în Botoșani. Peretele unei case a fost distrus

Publicat la 15 noiembrie 2023, 10:38

Accident grav în Botoșani. Peretele unei case a fost distrus. Sursa foto Facebook

Un accident grav a avut loc pe o stradă din Dorohoi, județul Botoșani. În urma impactului, au fost distruse gardul și peretele unei case. Oamenii legii au ajuns la fața locului.

Un accident în care au fost implicate o basculantă, un buldoescavator și două autoturisme a avut loc miercuri dimineața pe o stradă din

, Botoșani. Camionul a intrat în peretele unei case. Nu au existat victime, dar pagubele sunt mari.

, camionul a distrus gardul unei gospodării din apropiere, dar și o parte din peretele locuinței. Polițiștii încă fac verificări.

Un alt accident în Botoșani

A mai avut loc un accident în Botoșani. Pe un drum din satul Crasnaleuca, județul Botoșani trei persoane au murit, inclusiv un copil de un an, în urma unui accident rutier. Mașina în care se aflau s-a răsturnat într-un șanț. Singurul care a supraviețuit accidentului a fost un copil de 10 ani.

Tragedia a avut loc pe un drum din satul Crasnaleuca, comuna Coțușca, aproape de granița României cu Republica Moldova, pe malurile Prutului. În jurul orei 21.00, membrii unei familii din Crasnaleuca, un bărbat de 46 de ani, un altul de 35 de ani, dar și doi copii de 10 și respectiv un an, se întorceau acasă cu un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Germania. Șoferul avea 46 de ani.

Un copil de un an a murit

Șoferul mașinii a pierdut controlul volanului, a acroșat un cap de podeț și a intrat cu mașina direct în șanțul de la marginea drumului. Este vorba despre un canal, betonat, de scurgere a apelor pluviale, foarte adânc.

Un sătean care a văzut mașina răsturnată a sunat la

. Mai multe ambulanțe, dar și echipaje SMURD și de pompieri au ajuns la fața locului. Trei persoane au murit pe loc, printre care și un copil de un. Un martor a declarat că minorul era mutilat.

Accident mortal, pe un drum din Teleorman

În urmă cu câteva zile s-a produs un alt accident rutier pe un drum din Teleorman. Atunci o mașină în care se aflau doi tineri a ieșit de pe șosea și s-a izbit de un copac. Tânărul în vârstă de 35 de a murit, iar fata de 21 de ani a fost grav rănită.

„Din cauze și în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în municipiul București, într-o curbă la dreapta, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune frontală cu un copac aflat pe marginea DN 65A. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerei, o femeie în vârstă de 21 de ani, din județul Neamț”, anunță biroul de presă al IPJ Teleorman, conform presei locale.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/accident-grav-dorohoi.html

Ultimă oră

Același autor