14 C
Judeţul Teleorman
19 mai, 2024

Încă un accident grav în Vinerea Mare. A intervenit elicopterul SMURD

03.05.2024 21:32

FOTO: Agerpres

Accident cu trei victime la limita dintre județele Teleorman și Giurgiu. A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD.

Încă un accident rutier grav a avut loc în Vinerea Mare, în urma căruia trei persoane au fost rănite, iar pentru una dintre acestea a fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD, scrie Agerpres.

Accidentul a avut loc pe DJ 701, în apropierea localității Gratia din județul Teleorman, la granița cu județul Giurgiu.

Potrivit ISU Giurgiu, care a fost solicitat în cazul acestui accident, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar o femeie, în vârstă de 25 de ani, și un bărbat, de 44 de ani, au fost duși la spital cu echipajele SAJ, după ce s-au răsturnat cu mașina pe DJ 701.

La caz au intervenit echipaje din cadrul ISU Giurgiu și ISU Teleorman.

”ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară să intervină pe DJ 701, în apropierea localității Gratia, județul Teleorman, în urma producerii unui accident rutier.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos și ISU Teleorman, cu două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD, două SAJ și echipaje de Poliție, care au găsit un singur autoturism ieșit în afara părții carosabile.

Deoarece un bărbat în vârstă de 43 de ani din autoturism era încarcerat și inconștient, în sprijin a fost solicitat și elicopterul SMURD. Pompierii au folosit accesoriile specifice de descarcerare pentru extragerea bărbatului din autoturism, se arată într-un comunicat transmis de ISU Giurgiu.

Poliția face cercetări

Echipajele SAJ au preluat o femeie, în vârstă de 25 de ani, și un bărbat de 44 de ani, ambele persoane fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

03 mai 2024, 20:41

Sursa: https://www.dcnews.ro/inca-un-accident-grav-in-vinerea-mare-a-intervenit-elicopterul-smurd_957953.html

Ultimă oră

Același autor